Bilatzailea


Gaia
Generoa

Batzuen artean
Itsasoko sukaldaritza liburuan betiko euskal sukaldaritzako arrain eta itsaskien errezeta aukera zabal eta ugaria bildu dugu. Sukalderako proposamen sorta honetan gure-gureak diren bakailaoa pil-pil erara, marmitakoa, txipiroiak edota txangurro betea daude. Baina, euskal sukaldaritzako errezeta bikain hauekin batera, itsasoko jakiak prestatzeko modu berriak ere agertzen dira: antxoak lasagna erara, hegaluzea piperrada karraskatsuarekin, olagarroa curryarekin eta beste hainbat kutixia. ...
Batzuen Artean
Sukaldaritza berdea - Entsaladak, barazkiak eta lekaleak: Sukaldaritza berdea liburuan errezeta aukera eder bat bildu dugu, euskal sukaldaritzatik abiatuz eta dieta mediterranearraren onena jasoz. Berdearen izenpean, sukalderako proposamen-sorta aberats eta bariatua jaso dugu, hiru multzo handitan banatuta: entsaladak, barazkiak eta lekaleak. Errezetabilduma honekin eguneroko menua osatzeko ideiak eman nahi ditugu, plater gozo, osasuntsu eta egiteko errazak ...
Copyright © 2017 | ttarttalo@ttarttalo.eus | Portuetxe, 88 bis / 20018 Donostia
Tel.: +34 943 31 02 67

Diseinua: eragin.com